Logg inn
Content

Åpningstid
mandag-fredag 08:00-16:00

Sentralbord: +47 75 19 81 15
Support: support@boostsystem.no
Fakturaspørsmål: faktura@boostsystem.no
Andre henvendelser: post@boostsystem.no

Økonomi

For å opprettholde et godt tilbud til dine medlemmer må du ha en god økonomistyring. Du må sikre at dine medlemmer betaler. Og du trenger prognoser for tiden fremover.

Med Boost System vil du ha full kontroll på din økonomi. Hvem skal faktureres og hvordan skal de faktureres? Systemet har støtte for avtalegiro, postfaktura og epostfaktura. Alle formater i forbindelse med oversending og mottak av filer fra Nets er selvfølgelig på plass. Systemet er særdeles fleksibelt og du kan tilpasse alt som har med fakturering slik at du får en løsning du og dine medlemmer er fornøyd med.


Det vil alltid være slik at noen ikke betaler sin månedspris. Da har Boost System en full integrasjon mot Creno. Du vil enkelt kunne sende over krav til purring og inkasso direkte fra systemet. Alle inbetalinger fra Creno vil komme automatisk inn i systemet slik at du til enhver tid har full oversikt over alt utestående.

Boost System sin kassaløsning gjør at du kan få registrert alle salg i systemet og dermed får en totaloversikt over all omsetning på et sted.


God kontroll over oversikt er første steget på vei til en god økonomi!